Priser i: 
emmy är ett svenskt märke som står för feminina, välskräddade plagg som bejakar och förstärker de kvinnliga formerna – som på den gamla goda tiden! 

Redan från första skissen är våra plagg skapade för att passa alla kroppstyper, och har en tänkt målgrupp på 25-65 år!
Vi vill att alla ska kunna känna sig vackra i ett emmy-plagg oavsett kroppsform och ålder, och därför går storlekarna från 34 till 52.

emmy följer inte trender utan föredrar att utvecklas långsamt inom sin egna retrobaserade stil och hylla varje kvinnas unika skönhet genom tidlös design. För oss finns det inget som är mer glädjande än kunder som kommer tillbaka till vår design helt enkelt för att de hittar välsittande favoriter i våra kollektioner. Genom att satsa på skönhet och kvalitet som håller i flera år hjälper vi dessutom till att
trappa ner på farten i modeindustrin, minskar onödig massproduktion och skyddar därmed miljön.

När man köper ett emmy-plagg ska man få valuta för pengarna! Vi lägger mycket tanke, omsorg och professionalism i att finslipa varje detalj på varje enskilt plagg, men tar inga överpriser för vår design. Det kunderna betalar för är till den största delen den höga kvaliteten på materialen.

Kollektionerna från emmy innehåller alla typer av plagg för att skapa en komplett garderob och är dessutom starkt anpassade till årstiderna. Till skillnad från många av våra konkurrenter gör vi nämligen en vår/sommar- och en höst/vinterkollektion varje år eftersom vi tycker att man ska kunna vara vacker i alla väder! Så ni kan förvänta er tunna sommarklänningar så väl som stickade plagg och varma ullkappor.

Designern bakom märket är Emmy Nilsson, en småländsk ung dam med en examen från Københavns Mode- og Designskole. Efter två år av frilansande (med trädgårdshandskar för Nelson Garden) bestämde sig Emmy 2010 för att starta eget och i detta nu går hennes kollektioner att finna i mer än 50 butiker och webshoppar över hela Europa, och blir alltmer tillgängliga även i USA och i Australien.

 
emmy design AB.
Karlskrona, Sweden.
+46 70 286 95 37
© Copyright 2016