Priser i: 
Privat kund:


Försäljningsvillkor:
Längst upp i högra hörnet på webbsidan: Du väljer själv vilken valuta du vill handla i. Välj också om du vill se priserna med eller utan moms. (Som privatkund måste du betala moms så vi föreslår att du redan i förväg fyller i "Priser inkl. moms" för att inte få en överaskning vid kassan). Nästa gång du besöker vår webbshop ligger dina inställningar kvar.

Fyll i namn och adress korrekt på orderformuläret. Se till att du valt rätt storlek. Är du osäker, kontrollera mot generell storlekstabellen som du hittar längst ner till höger på startsidan. Det finns också en specifik storleksangivelse på varje plagg bland de extra bilderna som du hittar om du klickar på den stora plaggbilden och sedan klickar åt höger.

Betalningsinformation:
Vi accepterar kortbetalning med VISA och MasterCard samt via PayPal.
Betalning görs säkert och tryggt via kreditkort till emmy design. Dips hanterar dina uppgifter på kreditkortet. Inga uppgifter på kreditkortet hanteras av emmy design.

Leverans:
Levererans från vårt lager sker normalt inom 3 vardagar. Paketleveransen kan sedan variera beroende på bostadsort men är normalt 1-3 dagar inom Sverige (3-7 dagar inom Europa och 7-10 dagar utanför Europa). Fraktkostnaden är ett enhetspris oberoende av antal beställda artiklar. (Så ett tips är att beställa mer när du ändå håller på). Om du önskar expressleverans vänligen kontakta oss för prisupgifter.
Om du inte mottagit din leverans inom 14 dagar, vänligen kontakta oss så att vi kan hjälpa till att spåra paketet innan det går i retur till oss.

Internationella kunder utanför EG-zonen (Europeiska Gemenskapen) bör vara uppmärksamma på att det kan tillkomma tull och import-moms när man beställer från ett EG-land.  Vänligen kontakta tullen i ert land för att få reda på mer info om priserna i det specifika landet. Vi markerar inga leveranser som "gåvor" eller sänker några priser på tullhandlingar för att minska tullavgifterna eftersom detta är emot lagen. Vi hoppas ni kan respektera detta och inte be oss om det.

Fraktpris:
Inom Sverige: 75 SEK
Danmark, Finland: 115 SEK
Norge: 200 SEK
Resten av Europa: EUR 22,50
USA, Kanada: USD 27
Övriga världen: USD 36

14 dagar ångerrätt (Öppet köp & Byte):
Vi hoppas du kommer att älska dina nya plagg. Om du vill returnera eller byta en vara så har du 14 dagars ångerrätt (öppet köp & byte). Detta gäller både plagg till ordinarie pris och de plagg som har nedsatt pris.

Retur:
Du kan ladda ner returdokumentet med returadress och mer info här:
Returdokument

Vi kan erbjuda pengarna tillbaka, tillgodokvitto eller byte mot annan färg, storlek eller annan vara/varor. Men din retur måste uppfylla kraven nedan.

Vänligen notera att behandlingen av returer kan ta upp till 20 dagar och att vi inte kan betala tillbaka några pengar tidigare än detta.

Självklart har du rätt att prova alla plagg men så fort plaggen visar spår av användning gäller tyvärr ej ångerrätt, öppet köp eller byte.
Det är viktigt att varan återsänds i samma skick som du mottog den, dvs. oanvänd, ostruken och otvättad. Vänligen returnera inte plagg som doftar (parfym t.ex.) eller har spår av smink!

Vänligen notera att alla returer måste packas tillbaka i sin originalpåse med sina original-etiketter kvar. Om förpackningen inte ser likadan ut när du returnerar den som när du mottog den tar behandlingen längre tid och du får antingen ett avdrag i återbetalningen eller ingen återbetalning alls!

För din säkerhet ser vi helst att du skickar returer med ett spårningsnummer (alltså som postpaket) eftersom vi inte ansvarar för försvunna eller skadade leveranser.

Återbetalning för varan (ej fraktkostnaden) sker till samma konto som användes vid betalningen (kort eller PayPal). Vi godkänner inte returer avsända senare än 14 dagar efter inköpsdagen.

Ihop med din leverans får du ett papper med info om hur du returnerar. På denna finns returkoder som du ska ange på din orderbekräftelse. Orderbekräftelsen ska du sedan skicka ihop med din retur.
 
Returfrakten betalas av dig när du sänder i retur.
Ifall du vill göra ett byte kommer vi att höra av oss om inbetalning av ny frakt och ev. mellanskillnad ifall det du vill byta till är dyrare.Återförsäljare:

Försäljningsvillkor:
Säsongsorder:
30 % av totala summan betalas inom 15 dagar efter orderbekräftelse.
70 % av totala summan betalas inom 15 dagar efter leverans.

Kompletteringsorder i säsong:
Totala summan betalas inom 15 dagar efter leverans. Nya kunder betalar 30% före leverans.

Leveransvillkor:
Leveranstid: Våren: Mitten av februari. Hösten: Mitten av augusti

Leverans sker från Karlshamn.
Frakten betalas av köparen (FCA)

Ångerrätt:
Lagd förskottsorder för kommande säsong är bindande efter att order-deadline-datumet passerat och förskottsfakturan på 30% måste betalas även om man tvingas avbryta sin beställning. Man kan enbart avbryta en beställning om man kan uppvisa stora ekonomiska problem som gör att man inte tror sig kunna betala de resterande 70%. Vid avbruten beställning kommer inga plagg att skickas men ni är betalningsskyldiga för 30%.

Ordertider:
Sista datum för säsongsorder varierar från år till år men håller sig inom dessa tidsramar: Vårkollektion: sep-okt. Höstkollektion: mars-april.

Orderbekräftelser och förhandsfakturor lämnas circa 15 dagar efter deadline.

Försenad betalning:
Fakturor måste betalas innan sista betalningsdatumet. Vid senare betalning påförs dröjsmålsränta med 1,5% per månad.

Observera!
Vårt lager är väldigt begränsat och vi gör inga återproduktioner så vänligen se till att säsongsordern har lämplig mängd och lämnas före sista datum enligt ovan.

 
emmy design AB.
Karlskrona, Sweden.
+46 70 286 95 37
© Copyright 2016